Familie

9 1/2 time ventetid på legevakten!

Hei alle fine <3

Som jeg sa i forrige innlegg, så skal jeg holde dere oppdatert!
Vi var jo på Aker sykehus på lørdag, og der testet de Eirik for Covid-19. De sa jo at vi skulle få svar om 24 timer, men sånn ble det ikke. Endte jo opp med at vi måtte ringe legevakten igjen på søndag, da formen min ble mye verre.. 🙁 Vi ventet jo i 6 timer i tlf på legevakten på fredag, og 3 1/2 time i Tlf på de på søndag. Så ganske lang ventetid om dagen på legevakten, så må være tålmodig.

De kom faktisk ganske så kjapt hjem til oss på søndag. De hadde full smittedrakt osv på seg. Var en ganske merkelig opplevelse, var ganske uvirkelig. Grunnen til at det kom var jo fordi jeg bare hadde blitt verre og verre, og pusten var så dårlig:( På lørdag kveld ble jeg så redd, følte jeg nesten ikke fikk puste så jeg ringte 113. Men de tok meg ikke så alvorlig, og satt meg i kø på legevakten igjen. Det kjente jeg at jeg ikke orket etter så lang ventetid på fredag, så ga bare opp den kvelden.

Så kom jo søndagen da, og formen var ikke bedre. Så kjente jeg ble glad når legevakten kom hit, selv om det var veldig spesielt. De valgte jo og teste meg også, og den testen var helt forferdelig:( De stakk først en pinne ned i halsen min, det gikk sånn passe greit. Men så stakk de en pinne opp i nesen min, og de måtte stikke langt inn.

Jeg fikk så mye angst, at jeg endte med et panikkanfall opp i alt dette. Jeg hadde aldri trodd at jeg klarte og la de teste meg, men formen var så jævlig at jeg hadde ikke noe valg. Jeg har jo kompleks PTSD pga oppvekst og noen traumer i barndommen, så dette var en tøff opplevelse for meg. Men kom meg igjennom det også, selv om natten ble litt ubehagelig.

Etter de hadde lyttet på meg osv, fikk jeg beskjed om at jeg hadde en kraftig bronkitt.. 🙁 Har veldig tung pust, så bruker Ventolin spray ganske ofte nå. Heldigvis hjelper den litt, så veldig glad for det <3 Har vondt i brystet, spesielt når jeg puster… 🙁 Vondt i hele kroppen, hodet og orker ikke noe annet enn å ligge i senga.. 🙁

I tillegg var jeg jo kjempe redd for at vi hadde corona, da jeg har flere venner i risikogruppen. Har to venninner som er gravide, Eirik har hjerteproblematikk. Å den jeg var mest redd for var min bonus-mamma, som sliter masse med lungene sine.. 🙁 Så dette har vært et par jævlige døgn:(

Så når de ringte fra Aker i dag, så stoppet jeg og puste litt. Jeg var så nervøs at dere aner ikke.. 🙁 Så når de sa at prøven våres var negativ, ble jeg så sykt lettet <3 Så første jeg gjorde var og ringe til mine nærmeste som da var i risiko gruppen, så de kunne også puste lettet ut <3 Så nå må jeg bare ligge inne og bli frisk, for formen er ikke noe bedre i dag. 🙁 Men jeg har vertfall ikke Covid 19, og heller ikke mine nydelige barn <3

Mine tanker går virkelig til alle dere der ute om dagen, dette er helt uvirkelig. 🙁 Kommer nytt innlegg i morgen med alle mine tanker rundt alt dette som skjer nå <3

Pass på hverandre, husk at dette er tøft for alle sammen <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *