Tanker

Føler meg som en ballong

Hei alle fine <3

Dagene nå har gått med til og ligge i senga for det meste, og prøve og sove når jeg klarer. Har helt forferdelige smerter, så sliter en del med søvn om natten.. 🙁 Som dere vet opererte jeg på mandag, så endelig ferdig med det. Det var en helt jævlig opplevelse, mange vonde bilder og filmer i hodet. 🙁 Sånn er det dessverre og ha kompleks PTSD, for de av dere som ikke vet hva det er kan lese om det HER. Det vil si ptsd 2 som det står om i den artikkelen.

Jeg hadde egentlig ikke tenkt til og skrive så mye om psykisk helse når jeg startet og blogge igjen, da det ble for mye for meg sist gang. Men flere av dere som leste bloggen min før har savnet dette, så noen innlegg blir det nok om dette temaet. Før skrev jeg bare om tabu tema, og vonde hendelser osv, men sånn blir det ikke nå. Men nå har det seg sånn at min kompleks ptsd er en del av mitt liv, og da vil det bli nevnt i noen sammenheng. Å denne gangen så sto det høyt i fokus på grunn av operasjonen på mandag. Jeg har fortsatt store smerter etter mandag, og er kjempe hoven! 🙁 Pratet med tannlegen i dag så må tilbake dit i morgen, da de tror jeg har fått noe som heter dry socket. Så da blir det vel en runde til med antibiotika da, er så lei av og være så uheldig… 🙁

Som dere ser, veldig fresh om dagen. Å det blir bare verre og verre:(

Heldigvis hjelper Eirik til med barna her hjemme nå, da jeg ikke klarer så mye. Setter stor pris på den hjelpen, han henter barn og lager middag. Barna synes det er litt rart at jeg ser ut som en ballong i ansiktet, spesielt Runa blir litt bekymret. Alle avtaler denne uken har jeg bare måtte utsette, da jeg nesten ikke orker og prate.. 🙁

En ting jeg må gjøre og det er å skryte av TOO, de var kjempe flinke med meg. De visste virkelig hva de holdt på med, og hadde god erfaring med traume-pasienter. Så klapp på skulderen til de, og tusen takk for god hjelp <3

Sosiale medier har liksom ikke blitt så prioritert om dagen, har så mange ideer angående YouTube. Det må bare vente til jeg er oppe på bena igjen, men blogge får jeg gjort da. 🙂 Driver og redigerer tre YouTubevideoer, men tar litt tid da. Mye og sette seg inn i, og ikke minst lære seg! 🙂 Men veldig gøy da selv om jeg synes det er litt vanskelig, men blir vel bedre og bedre for hver video håper jeg! Å nå har jeg jo ligget rett ut i to dager også.

Dette var da en liten oppdatering fra meg, så håper jeg du får en fin dag videre! 🙂

Klem til alle fine <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *