Mote,  Sminke

Gikk på et par smeller, men ble bra til slutt

annonse

Hei alle fine <3

Denne tiden på året er det som regel så masse sykdom rundt, slår liksom aldri feil. Sønnen min ligger rett ut med influensa, helt siden fredag har han vært syk. Får så vondt av han når han har det sånn, han orker nesten ikke noe. Dårlig matlyst, feber, hoster, vondt i magen og slapp. Så da må man bare gi han det han vil ha, og pleie han så godt man kan <3

Jeg har jo også slitt en stund med infeksjon, som da ikke vil slippe taket. Å i går begynte jeg og få sår hals osv, så krysser fingrene for at jeg ikke blir like syk som han er nå. Trym Marius sovner så tidlig på kvelden nå da han er syk, som da gjør at han våkner mye på natten også. Så merker godt at det ikke har vært så mye søvn siden fredag nå, så vidt jeg klarer og holde øynene oppe, føler jeg. Men sånn er det og ha barn. De først – seg selv senere en gang! Hehe.

Når jeg ikke føler meg så bra på innsiden, er det enda viktigere for meg og føle meg bra på utsiden. Vet ikke helt hva det er med meg og extension, men jeg er helt avhengig av det. Å ja, jeg sparer mitt eget hår også, men så har det skjedd ting så jeg har måtte klippe det. Jeg føler meg mer vel med langt hår, så da synes jeg Extensions er helt perfekt nå. 🙂
Men viktig og sette på Extensions på en trygg plass, så man får det riktig påsatt. Håret har også masse og si, det må være bra kvalitet. Jeg har blitt skuffet et par ganger, da jeg ikke har fått det jeg har betalt for. To ganger gikk jeg på samme smell på samme salong, da jeg tenkte jeg skulle gi det en ny sjanse. Endte med at jeg måtte ta av håret etter bare 14 dager, ikke fått tilbake noe penger enda heller. Jeg hadde jo spart opp til dette og gledet meg masse, så ble veldig lei meg.

Jeg tok kontakt etter tre dager først, og forklarte at det tugget seg hele tiden. Så endte det opp med at henne kunne bytte ut noe av håret, men ikke alt. Skulle også sende inn håret. Jeg hadde vasket håret bare en gang og hadde tydeligvis brukt feil sjampo, men jeg vet at det skal ikke bli helt ødelagt etter bare en vask. Jeg kjøpte da produkter hos henne, så jeg kunne bruke bare det på det håret henne satt på nå. Men neida, gikk ikke det heller! Håret var fortsatt helt jævlig. Sendte melding og sa ifra at dette håret ikke var bra, og at jeg ikke kunne gå sånn. Det så jo ikke akkurat fint ut for og si det sånn, fikk heller ikke gjort noe med det. Fikk henne endelig til og bare ta av meg håret, og henne ville egentlig ha betalt for og fjerne det også. Så endte da opp med at jeg kastet de pengene ut vindu!

Betalte for sinnsykt dårlig hår som jeg ikke fikk noe glede av. Jeg mener at når man sier man har drevet med Extensions i over 10 år, så burde man se hva som er bra hår og ikke. Driver man en salong så skal man faktisk gi det de lover, og stå for de produktene man selger. Jeg jobber i serviceyrket selv, og jeg gjør hvertfall alt for at kundene skal være fornøyd. 🙂 Gjør jeg noe feil, så prøver jeg så godt jeg kan og rette det opp igjen. Å det føler jeg ikke er tilfelle i denne saken her, og jeg er dessverre ikke den eneste som har opplevd dette.

Føler det ser så naturlig ut nå, så henne har gjort en god jobb. 🙂 Sånn skal extension se ut tenker jeg:) Så anbefaler Hanne hvis dere skal sette på extension.

Så etter dette kjøpte jeg meg Premium hår fra Rapunzel, da jeg ikke orket og få dårlige produkter nå. De vet jeg har bra hår, så veldig fornøyd med det.

Har også vært og satt på meg hår et annet sted nå, og jeg er super fornøyd <3
Hun er kjempe dyktig og jeg kan virkelig anbefale henne, hun er også frisør. Virkelig serviceinnstilt dame, og utrolig hyggelig! 🙂 Henne tilbyr Hairtalk extension, så det skal jeg ha neste gang. 🙂 Henne har også et rimeligere hår, god kvalitet på dette også. Henne tilbyr også keratin behandling, vippeextensions, og pmu bryn/lepper.

Så fornøyd med håret, det ble så fint <3Legger ved link HER til Facebook siden hennes Beauty by Hanne

Jeg har jo bursdag nå til lørdag, blir 35 år. Herregud og tiden går, kjenner litt på det at jeg blir 35 år faktisk. Har alltid gledet meg til og bli eldre, da jeg synes det har blitt tryggere og tryggere. 🙂 Men ikke nå, nå har jeg litt nerver! Hehe. Så da skal jeg til Madelein på fredag, og få ordnet neglene mine <3 Kjenner jeg trenger og bare ordne meg litt ekstra nå.

-Noen som har det sånn noen ganger?

Nå skal jeg hente jentungen på skolen, så lage litt middag 🙂 Lovet Runa og se film med henne i ettermiddag, så det blir koselig. 🙂 Elsker og kose meg litt alene med vært barn, for ekstra god kontakt når man har litt tid alene. Trym Marius har jo vært hjemme fra skolen hele uken, så han har jeg fått masse alene tid med. 🙂

Dette innlegget blir nok postet rundt da vi er ferdige med og se film.

Ha en fin kveld da alle fine <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *