Tanker

Kan jeg aldri bare ha litt flaks!

Hei alle fine <3

Nå har jeg ligget for det meste og sovet siden mandag, har null energi. Jeg våkner av at jeg har vondt, tar smertestillende og legger meg igjen. Prøver så godt jeg kan og skal kose meg med barna litt, men ikke så lett når det er så vondt og snakke.. 🙁 Synes dette var litt rart egentlig, at jeg skulle ha så store smerter. Å at hevelsen ikke gikk ned, så ringte tannlegen på det sentret. Så i dag fikk jeg stablet meg bort dit, og tro meg det var ingen enkel sak… 🙁 Jeg ser jo ikke ut i ansiktet, og smertene er så store at jeg går med tårer i øynene. Bare det og ta T banen når du er i sånn form er noe dritt! Kom da til tannlegen, og som jeg fryktet så hadde jeg fått en akutt infeksjon. Hipp hurra for min flaks!! Så NY antibiotika kur atter en gang. Krysser fingrene for at dette gir seg fort. Han mente ca en uke, men håper det gir seg fortere.

Så da vet dere litt mer, så nå logger jeg av igjen. Orker ikke noe annet en og sove nå. Så da fikk dere et lite syte-innlegg av meg. Hehe 😉 Måtte bare få det ut.. Bare litt lei her jeg ligger, måtte avlyse masse denne uken.

Ikke så gøy da jeg lå på do og kastet opp idag.. Men heldigvis passet Marley på meg! <3

Ha en fin dag alle fine <3

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *