Tanker

Legges i narkose

hei alle fine <3

Gruer meg så sykt til i morgen, så hele kroppen er i spenn! 🙁
Kjenner hjertet banker, og klumpen blir bare større og større. Jeg har vært så dårlig humør hele helgen, og da stiger jo skyldfølelsen. Vil jo ikke gå og være så irritert hele tiden.. 🙁 Men er bare fordi jeg gruer meg så sinnsykt nå. Selv om dette er noe jeg har sett frem til på grunn av smertene jeg har gått med nå. Så er jeg redd uansett. I morgen skal jeg jo legges i narkose og fikse tennene mine, og det ble litt mer enn jeg trodde først. De skal trekke tre tenner isteden for en tann, og rense mellom alle tennene mine.

De tror jeg har en tannsykdom som heter Periodontitt, det kan dere lese mer om HER. Dette er en sykdom som er arvelig. Både moren min og bestemor har også det. Ble ganske lei meg når de sa dette, men sånn er det.

Jeg skal gjøre alt jeg kan for at det skal holdes i sjakk, og ikke blir verre.

Vi må ta kollektivt til majorstuen i morgen tidlig, så vi må reise kl 07.15 med T-banen. Jeg må være på TOO sentret kl 07.55, da operasjonen er kl 08.00. Heldigvis driver disse med traume-pasienter hver eneste dag, så kjenner det hjelper litt. Det jeg gruer meg mest til er de flashbacksene jeg får så masse av. De er helt jævlige! 🙁 Spesielt når jeg våkner av narkosen. Da vet jeg ikke hvor jeg er engang. Føler meg som barn igjen, og kjenner alle smertene på ny!! Jeg må bare tenke på at dette er det beste for meg nå, og at jeg vil slippe den forferdelige tannverken. Oppdatering vil komme, så dere får høre hvordan det gikk.

Ønsk meg lykke til da <3

2 kommentarer

  • Gunn-Beate Håkonsrud

    hei. jeg har tatt 2 tann oprasjoner og begge har gått fint.
    håper det går bra med deg også, for tannsmerter er det verste som finnes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *