YouTube

Ny YouTubevideo – Zombie Bee tutorial

Hei alle fine <3

Nå har jeg endelig fått redigert ferdig den videoen, så nå er den ute!

Tatt sin tid dette her, blir litt sånn når helsen går først. Husk at dette er jo min første tutorial video, så lærer for hver gang.. 🙂 kamera gikk jo selvfølgelig strøm-tomt, så fikk ikke med siste delen av det da. Gleder meg til neste tutorial video allerede, og nå har jeg endelig egen plass og filme også. Vi har jo ikke så stor leilighet, så når man sitter i stuen går jo alle frem og tilbake.. Hehe. Men nå har jeg ordnet med skrivepult osv inne på soverommet, så da har jeg fått eget arbeidssted. 🙂

Håper dere liker YouTube videoen, gi den gjerne en tommel opp! 🙂 Følg meg gjerne på YouTube kanalen min.

Ha en fin kveld videre <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *