Familie

Tenk nå er du 18 år jenta mi <3

Hei alle fine <3

I dag fyller eldste jenta mi Victoria 18 år! Det har fortsatt ikke sunket inn for og si det sånn! Hehe 🙂

Dette innlegget blir som et brev til deg jenta mi <3

Kjære jenta mi <3

Den dagen jeg fikk vite at jeg var gravid med deg, var både gledelig og skremmende. Jeg var jo bare 16 år som du vet, så planlagt var du ikke.

Planen var jo egentlig og ikke beholde deg, men det visste jeg hele tiden at jeg ikke klarte og gjennomføre. Husker det som det var i går, når jeg fortalte de nærmeste at jeg ville beholde deg. Jeg klarte ikke slutte og gråte, og det var gledestårer <3 Jeg visste jeg var klar for og bli mamma, og at jeg skulle klare og ta vare på deg. Jeg hadde jo tatt vare på så mange andre hele livet mitt, så det var noe jeg var vant til. Allerede når du lå magen min kjente jeg hvor mye jeg ville beskytte deg. Det var jeg og du mot verden, og ingen skulle få gjøre deg noe vondt.

Husker når fødselen startet, og hvor spent jeg var på og møte lille deg! 🙂 Fødselen med deg gikk veldig bra, og ganske kjapt. Det var hinsides vondt, men alt glemt når du ble puttet på brystet mitt <3

Forsto ikke noe når de sa du var en jente, da alle mente jeg fikk en gutt. Jeg var sikker på at du var en jente i starten, men alle andre sa gutt. Å jeg var jo bare 16 år, så jeg visste ikke bedre enn og høre på alle andre.. Hehe! Jeg spurte jo jordmor flere ganger om de var sikker, og måtte titte et par ganger under teppet. Men der lå du! Min nydelige, perfekte jentebaby <3 Herregud, det var det beste jeg noen gang hadde opplevd, du var min hele verden. Å det er du fortsatt Victoria, eneste forskjellen er at du deler den plassen med dine to søsken <3

Her er du 2 dager gammel <3 Helt perfekt <3

Du har gitt meg så masse glede i alle disse årene , og mange grå hår til tider! 😉 Men sånn er det og være mamma, det er opp og nedturer. Vi har opplevd mange fine ting sammen, og flere skal det bli <3

Du var en ordentlig rampunge når du var liten, og satt aldri i ro..
Husker en gang, så hadde du smurt mel og vann over halve kjøkkengulvet! Det ble jo til en klissete deig det, så klart. Å så fornøyd du var der du satt! Du hadde jo bare kost deg du! 🙂 Kan love deg deg at det var litt av en jobb og vaske, og tok lang tid.. 😉 Men gikk jo ikke ann og bli sint på deg, der du satt med det glade fjeset ditt 🙂

Jeg klarte jo ikke annet enn og skjemme deg bort når du var liten, der du sto med dådyr-øynene dine! 🙂

Herregud! Ikke rart jeg ikke klarte og motstå deg, du er jo bare best <3

Føler ikke det er lenge siden du lå i armene mine, eller startet i barnehagen. Tiden har bare flydd i fra meg føler jeg.

Dagen du ble konfirmert også, føles som det var i går. Å det var jo en stor dag for oss begge! Herregud, jeg sprakk av stolthet. Å du var så sykt nydelig den dagen Victoria, eller du er jo det hver dag. Men veldig spesiell var du den dagen! Vesle jenta mi hadde blitt stor <3 Du har hatt så mange epoker i livet ditt, og jeg er sykt heldig som har fått fulgt alle sammen.

Et bilde sier mer enn tusen ord – Det beskriver dette bildet så godt <3

Å nå er dagen her, og du har tredd inn i de voksnes liv. Herregud Victoria du er nå 18 år(!!) 18 år <3

Du har vokst opp og blitt en nydelig jente, og ikke minst fornuftig. Du gjør meg så stolt over og være din mamma, og jeg er så utrolig glad for at du er min datter <3

Vi har våre krangler som alle andre har, men vi ordner alltid opp. Vi kan gå hverandre på nervene, men til sist er vi like avhengig av hverandre 😉

Gleder meg masse til vi skal på tur sammen når alt har roet seg ned, Kroatia here we come!! 🙂

Favorittkake nr 1 – Oreokake 🙂 Elsker den kaken selv også, og gulrotkake også da 🙂
Fra bursdagsfrokosten vi lagde til Victoria i dag. En stolt 18 åring <3 Alltid viktig for meg og gi barna en god bursdag, og de får alltid frokost på sengen <3

Har full forståelse for at dette har vært en spesiell feiring jenta mi, det ble ikke akkurat som du hadde planlagt i flere måneder. Coronaviruset har snudd opp ned på hele Norge, og alle er berørt av dette.. 🙁 Jeg skulle gjort alt i verden for og gi deg den feiringen du ønsket, men jeg kan ikke det denne gangen. 🙁 Men håper du har hatt en så fin feiring man kan få, når vi er i den situasjonen vi er i nå. Jeg har vertfall prøvd alt for og gjøre dagen din bra jenta mi <3

Jeg elsker deg langt inn i hjerteroten min, og du vil alltid være lille klumpen min <3

Litt flere bilder fra dagen din <3

Ble ikke så stor feiring i dag, men ble med tre stykker da! 🙂 Dere fikk grillmat, kaker og kost dere ute i bakgården. 🙂 Du fikk champagne av Lone, så du fikk drukket et glass lovlig på bursdagen din! 🙂
Favorittkake nr 2 – Gulrotkake <3
Bursdagsfrokosten med alt du ville ha, håper den smakte <3

Klem fra Mamma

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *