Julen 2019

Utslitt om dagen!

Hei alle fine <3

Julen kan ta litt på merker jeg, jeg er faktisk kjempe sliten av julen allerede!

Merker jeg har ekstra tankekjør i julen, så det tar litt ekstra på.
Så har jeg måtte jobbe en del ekstra denne måneden, alltid mer og gjøre i desember, jobbmessig. Har også jobbet litt på Gina Tricot i Bogstadveien. Det var veldig spennende. 🙂 Liker meg veldig godt på Gina Tricot på Stovner sentret, men spennende med ny butikk også! 🙂

Er jo en grunn for at jeg egentlig ikke jobber, og det er jo pga dårlig helse.
Så har jo merket det gått når jeg har måtte jobbet så mye ekstra, men så er det veldig bra for den psykiske helsen min. Så litt sånn vanskelig dilemma noen ganger, men sånn er livet.

Det er noe spesielt og ha en jobb og gå til, det gir en form for trygghet. Jeg personlig kan bare være Marita når jeg jobber, ikke noe tankekaos osv.
Jeg får også litt fri fra hjemme, og får muligheten til og være litt sosial. Jeg jobbet jo i helsevesenet før jeg ble uføretrygdet, så veldig vant til og jobbe med mennesker. Så er nok derfor jeg elsker og jobbe i butikk, å jeg elsker jo mote også. 🙂 Så blir sånn vinn-vinn situasjon. 🙂 Det er så hyggelig og prate med kundene, gleder meg alltid til og dra på jobb <3– Flere enn meg som har det sånn med jobben sin? Tror det er veldig viktig og like det man jobber med, så man faktisk gleder seg til og dra på jobb. De gangene jeg gruer meg til jobb, så er det pga helsen min, ikke jobben.

Er jo noen dager jeg bare har lyst og være hjemme for at jeg har så store smerter, men sånn vil det nok alltid være. Jeg presser meg så langt det lar seg gjøre, så lenge det ikke går utover barna mine. For viktigere og ha energi til og ta meg av de. Nå jobber jeg som regel når de minste er hos pappaen sin da, for da har jeg muligheten til og hente meg godt inn før de kommer hjem. 🙂 Men også veldig viktig for mine barn at de har en mamma som har det bra, og jobben gjør meg bedre. 🙂 Jobben gir meg positiv energi, som jeg tar med meg i mitt familieliv <3

Så selvom man er uføretrygdet kan man heldigvis jobbe litt, så man ikke blir helt isolert. Jeg klarer ikke og være helt isolert, da flyr jeg på veggen. Men har nok presset meg selv litt for masse nå i Desember, men da vet jeg det til neste gang. Man lærer som regel av sine feil. 🙂

Jeg sov faktisk helt til kl 1230 den 29/12 , er jo helt utrolig! Trodde ikke jeg så riktig på klokken når jeg våknet jeg da! Så jeg sov i over 13 timer faktisk, men da trengte jeg det nok. Vi skulle til min bonusmamma den søndagen, da det var eneste fridagen min. Skulle på jobb igjen dagen etter, Så var deilig med en fridag også. 🙂

Jobbet også dagen på nyttårsdagen i Bogstadveien, var koselig det. 🙂 Ble litt stress med nyttårsmiddagen da jeg ikke var hjemme før klokken var 16.00.. Snille Eirik hadde laget stuffing og salat, og lagt klar kalkunen. 🙂 Resten ordnet vi sammen når jeg kom hjem, og middag ble det! 🙂 Vi feiret med gode venner, så ble en flott kveld! 🙂 Kommer eget innlegg om det i morgen, da dette innlegget ble glemt i alt kaoset. Hehe 🙂 Sånn er det noen ganger, man kan ikke huske alt! 😉 Dette innlegget skrev jeg den 29/12 og skulle ut dagen etter haha, så da vet dere det.. 😉

Godt nyttår alle sammen <3

Ha en fin dag videre <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *