Tanker

Vil bare sove!!

Hei alle fine <3

Som dere vet ble jeg jo operert for to uker siden, men hatt litt kompleksjoner etter det. 🙁 Jeg hadde jo sett frem til og slippe smerter i munnen, og endelig kunne spise ordentlig igjen. Men sånn har det ikke blitt. Jeg fikk jo en infeksjon etter den operasjonen og startet på antibiotika, typisk min flaks tenkte jeg da. Jeg hadde jo allerede gått på 4-5 antibiotikakurer på et par måneder bare, så var egentlig drit lei. Men alt for og slippe de smertene, heller ha vondt i magen og være kvalm. Følte selv at smertene ble litt bedre, men kom tilbake for noen dager siden. 🙁


Når man går med så mye smerter og infeksjoner så lenge, blir man jo tappet for energi. Så formen min er egentlig helt jævlig om dagen, jeg vil bare sove hele tiden. Blir heller ikke topp humør av og være så dårlig heller, da jeg ikke har energi til noe. Så hadde ikke noe annet valg en og ta en pause fra sosiale medier, da jeg føler jeg ikke strekker til. Merker jeg savner sykt og sminke sfx, filme til YouTube osv. Å mest av alt jobben min, har jo heller ikke klart å jobbe noe særlig..:( Bare det og være med venner, faktisk ha energi til det. Å dra på kjærestedate, isteden for og ligge foran tv. Veldig vondt og ikke ha energi til ting man virkelig vil, ikke går det an og pushe det heller. 🙁

Har ikke pratet så masse om dette, men skal inn til utredning for ME, for de av dere som ikke vet hva det er så kan dere lese HER. Dette kom snikende for ca 2 år siden, da jeg hadde hatt influensa ganske så lenge. De mente jeg kanskje hadde kyssesyken da, de tok prøver og det slo ut. Ble til at jeg skulle ta en mandeloperasjon, da jeg var så mye syk. Å etter den runden begynte jeg og bli veldig sliten osv, tok 6 måneder før jeg kom meg etter den mandeloperasjonen. Plutselig har jeg nesten ikke krefter til noe, får feber og influensa symptoner. Klarer faktisk nesten ikke og holde en kopp engang når det er på det verste! 🙁 Så skjønte fort at noe ikke stemte, blitt tatt masse prøver osv av meg. Så nå er neste ME senter på Aker Sykehus, håper de finner ut av noe. Jeg vil så gjerne, men jeg bare klarer ikke!

Barna kommer først uansett hva, så da bruker jeg den lille energien jeg har på de. For meg er det viktigst og være til stede for dem, og at de har det de trenger. Så da blir alt annet satt på sidelinjen til jeg har krefter til det. Vil jo gjerne gi Eirik mer oppmerksomhet også, men hva gjør man når man ikke klarer da? Jeg har jo alltid vært sånn at jeg setter alle andre foran meg selv, for jeg vil så gjerne at alle skal ha det bra. Så når jeg ikke alltid klarer det for jeg en Klump i brystet, og går med skyldfølelse. Vet jo egentlig at man ikke kan please alle hele tiden, å at man må ta hensyn til seg selv.
Men noen ganger lettere sagt, enn gjort. Nå har jeg jo ikke hatt noe valg, da jeg faktisk ikke klarer noe annet enn og slappe av når jeg har mulighet. Når man i tillegg har barn med spesielle behov, så er det mye oppfølging osv. Da trenger man den energien man har til overs, sånn er det bare nå.

Jeg må bare ta en dag av gangen, tenke at sånn er det akkurat nå å det er greit. Prøver og si det til meg selv ganske så ofte om dagen, så kanskje det når inn! Hehe. Man vil jo gjerne være superwoman, klare alt hele tiden 😉 Så har vært en grunn til lite aktivitet på Instagram, så da vet dere det.

Ha en fin dag alle fine, og ta vare på dere selv <3

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *